26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Peste 7 milioane de lei prin Programul Național „Anghel Saligny” pentru Comuna Bolintin-Deal

Continuă finanțările prin „Anghel Saligny” pentru localitățile giurgiuvene.

Un nou contract de finanțare a unui proiect din județul Giurgiu a fost semnat luni, 23 octombrie, de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea.

Este vorba despre comuna Bolintin-Deal, care beneficiază de o finanțare în valoare de 7,3 milioane de lei prin programul ”Anghel Saligny”. Finanțarea vizează realizarea obiectivului de investiții ”canalizare ape pluviale, trotuare, acostamente, rigole carosabile, podețe pentru străzile modernizate prin asfaltare”.

Dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL și este susținută atât prin implicarea miniștrilor liberali, cât și prin eforturile primarilor PNL, precum Emilian Bănică (Bolintin-Deal), pentru realizarea de proiecte pentru atragerea de fonduri, declara președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost inițiat și este susținut de Partidul Național Liberal. Prin acest program, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei pentru alimentare cu apă, sisteme de canalizare și drumuri. Alte 200 de milioane de lei sunt destinate extinderii rețelei de gaze naturale.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole