17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Peste 150 de sancțiuni date de polițiști giurgiuvenilor care nu respectă regulile antiCOVID

Timp de trei zile, de-a lungul sfârșitului de săptămână, polițiștii din toată țara au intensificat acțiunile pentru informare, prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19.

Dacă în țară s-a intervenit la un număr de 2.223 de acțiuni în teren, în special, în locuri aglomerate, la agenți economici și în mijloacele de transport în comun, polițiștii giurgiuveni au desfășurat acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, fiind legitimate peste 6.800 de persoane, verificate 1.706 locații de interes și 446 de mijloace de transport. Acest lucru în contextul unei incidențe, la nivelul județului de 8,78 cazuri la mia de locuitori, iar în municipiu, de 11,18 cazuri la mia de locuitori.

În cifre, activitatea de week end a polițiștilor giurgiuveni arată, conform informării IPJ Giurgiu, astfel: 158 de sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020, dintre care 156 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 2 sancțiuni pentru nerespectarea interdicției privind deplasarea/libera circulație, în valoare totală de 28.000 de lei.

Totodată, oamenii legii avertizează că aceste tipuri de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare, în vederea limitării răspândirii pandemiei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole