17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Peste 10 candidați pentru un loc de ajutor de șef de post în Giurgiu

Premisa unui post bine plătit în sistemul de stat, în speță în structurile Ministerului de Interne, au făcut ca numărul celor doritori de un salariu sigur să fie foarte mare. Astfel, 186 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele 13 posturi vacante de ajutor șef de post, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă, din sursă externă.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu: https://gr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-agenti-de-politie.

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaților declarați „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole