16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Pentru că nu le-a ieșit cu șeful de post de la Clejani, „sursele” și-au schimbat ținta: Consiliul Județean

După tentative eșuate de a-l aduce înapoi, pe funcția de șef de post la comuna Clejani, pe agentul șef Cezar Pisică (dorința primarului Florian Nidelea), „sursele” și-au schimbat ținta: Consiliul Județean Giurgiu. Mai exact, către unul dintre vicepreședinții instituției, Cristian Anculescu, pe care, gata, îl și dădeau ca înlocuit din funcție cu un individ cu un pedigree în afaceri controversate, cu personaje și mai controversate. Este vorba despre Liviu Alexandru Croitorescu, un specimen despre care atât presa locală, cât și cea națională, au scris în nenumărate rânduri.

Despre toate acestea, puteți citi, mai multe, aici.

Numai că se pare că „sursele surselor” sunt greșit informate, teoria „bățului prin gard” fiind ridicată la rang de procedeu de informare de către aceștia.

Dar, ce să vezi! Surpriză! Surse (de această dată, demne de încredere) au precizat că nimic din ceea ce se spune în articolul „pe surse” nu este adevărat, toate afirmațiile fiind simple invenții sau, cel mult, dorința altora de a se întâmpla aceste lucruri. Doar timpul va dovedi care sunt, cu adevărat, intențiile președintelui Dumitru Beianu, ale cărui activități, în această perioadă, nu par a fi legate de schimbări de vicepreședinți, ci de scriere, implementare și accesare de fonduri pentru dezvoltarea județului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole