16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Oficial, premierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru funcția de președinte PNL

Cu puțin timp în urmă, premierul Nicolae Ciucă și-a depus, în mod oficial, candidatura pentru funcția de președinte PNL. Moțiunea premierului, intitulată „Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică”, vizează atât performanța la guvernare, cât și relansarea PNL.

„PNL este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării, să guverneze eficient și să ofere românilor siguranța de care au nevoie, dar și încrederea că vom depăși împreună, cu bine, acest context complicat”, a declarat Nicolae Ciucă. Pentru o bună guvernare, sunt necesare atât armonia în interiorul PNL, cât și stabilitatea coaliției majoritare.

„De când am intrat în PNL, am putut să simt capacitatea liberalilor de a se mobiliza și de a gestiona administrarea țării, de la nivel local până la nivel guvernamental”, a explicat Nicolae Ciucă. El a adăugat că există soluții „pentru ca lucrurile să se îmbunătățească în zonele în care nu stăm așa bine”.Nicolae Ciucă a spus clar că vrea să acționeze în echipă cu colegii de partid.

„Acum nu este vorba despre o persoană, ci despre toată echipa liberală care trebuie să fie conștientă că de activitatea fiecăruia depinde scorul partidului. Sunt convins că alături de colegii mei voi putea face o echipă puternică, unită, care să genereze politicile publice de care are nevoie țara. PNL este cel mai mare partid de dreapta, are cei mai buni primari din țară, și poate ajunge primul partid din România”, a afirmat Nicolae Ciucă.

„Eu sunt adeptul faptelor și știu un lucru sigur: românii îi vor aprecia pe cei care reușesc să treacă țara prin perioade grele – și să o ducă în direcția bună!”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole