12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

O nouă reușită a liberalilor giurgiuveni: aproape șase miliarde de lei pentru toalete moderne la școlile din județ

Cu puțin timp în urmă, Guvernul a aprobat HG nr. 1188/2021, cu privire la alocarea unor sume pentru modernizare și investiții la nivel rural. În cadrul acestei hotărâri, sunt cuprinse și câteva investiții în toalete școlare.

Astfel, grație implicării intense a parlamentarilor liberali giurgiuveni, dar și a președintelui PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, cinci unități administrativ teritoriale vor primi fonduri în valoare totală de aproximativ șase miliarde de lei vechi pentru realizarea acestor investiții, importante pentru confortul copiilor.

Concret, finanțările arată astfel: Gostinari- 198 000 lei; Letca Veche- 135 000 lei; Roata de Jos- 60.000 lei; Gogoșari-121.000 lei și comuna Frătești-121.000.

Toți cei trei parlamentari giurgiuveni liberali (deputații Gabriela Horga și Alexandru Andrei, și senatorul Toma Petcu) precum și liderul organizației județene a PNL, Dan Motreanu, precizau, pentru evenimentgr.ro, că investițiile nu se vor opri aici, urmând ca, în perioada ce va veni, să se aloce și alte sume importante pentru comunele care au proiecte depuse și în derulare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole