11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

NU INTRAȚI ÎN PANICĂ! Pompierii giurgiuveni organizează un exercițiu amplu pe 30 martie!

Mâine, 30 martie, începând cu ora 11:00, ISU Giurgiu va organiza un exercițiu de cooperare, cu forțe și mijloace în teren.

Conform scenariului, mai multe gospodării din orașul Mihailești au fost inundate, iar în zona barajului din localitate au avut loc alte două evenimente grave: un accident rutier și un incident pe apă, mai multe persoane fiind în pericol! Simulările vor avea loc pe DN 6 și în zona Barajului Mihăilești.

Fiind abordate situații tactice de o complexitate ridicată, la exercițiu vor participa echipaje din cadrul Detașamentelor de Pompieri Giurgiu și Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Mihăilești, ale Poliției, Jandarmeriei, Serviciului Județean de Ambulanță, dar și reprezentanți ai Agenției pentru Protecția Mediului, Serviciului de Gospodărire a Apelor și Comitetului Local pentru Situații de Urgență Mihăilești.

Cetățenii care vor trece prin apropierea locului în care se vor desfășura evenimentele trebuie să știe că este vorba despre un exercițiu, iar siguranța acestora nu este pusă în pericol, se arată în informarea ISU Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole