10.8 C
Giurgiu
duminică,3 decembrie 2023
spot_img

Noua provocare a Cafenelei LA ENESCU: CUMPERI 4, PRIMEȘTI 5! (P)

După ce promoția de deschidere, cu o sticlă de apă minerală oferită la trei sticle de 0,75l de vin cumpărate, s-a bucurat de un real succes, CAFENEAUA LA ENESCU vine cu o nouă ofertă și provocare în același timp, de această dată dedicată iubitorilor de cafea. LA PATRU CAFELE CUMPĂRATE, A CINCEA ESTE GRATUITĂ! Și este aproape imposibil ca giurgiuvenii să nu dea năvală la această nouă ofertă, atâta timp cât cafeaua este delicioasă, iar atmosfera este una caldă, ce îmbie la contemplare și la savurarea incredibilei băuturi.

„Cei care ne trec pragul, începând de luni, 14 iunie, vor beneficia, odată cu lansarea comenzii pentru prima cafea, de un talon pe baza căruia, la atingerea cifrei patru la cafele băute în cafeneaua noastră, a cincea este oferită „din partea casei”, indiferent care va fi opțiunea cumpărătorului. Nu este o loterie, este o ofertă ce va da o savoare mult mai mare cafelelor comandate la noi”, ne spunea Marian Enescu, administratorul Cafenelei ce îi poartă numele.

Cafeneaua „LA ENESCU” se află în municipiul Giurgiu, pe Bulevardul Mihai Viteazul, la parterul blocului 33/335, în imediata vecinătate a Gării Giurgiu Oraș și a Oficiului Poștal de la Gară.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole