10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Noi rezultate de excepție ale luptătorilor de la SCM DUNĂREA GIURGIU

În data de 09.Septembrie, sala de sport ,,Dan Spătaru” din municipiul Medgidia a găzduit finalele unui important turneu de lupte greco- romane și lupte feminine, organizat de Asociația Județeană de Lupte Constanța, Primăria municipiului Medgidia și Clubul Sportiv ,,Medgidia” S.C.M.

„Dunărea- Giurgiu, secția de lupte, a participat la aceasta competiție cu obiectivul de a verifica nivelul de pregătire al sportivilor care la mijlocul luni octombrie participa la finalele Campionatului Național Individual” – ne-a declarat Costin Antonescu, antrenorul echipelor de juniori 5 și juniori 4.

La încheierea turneului luptătorii giurgiuveni au reușit următoarele rezultate: LOCUL – 1- ROATĂ PETRONEL- CAT – 85 KG, LOCUL- 3- Roată PETRICĂ, NEAGU ADRIAN, și surpriza plăcută a echipei giurgiuvene, sportiva STAN Daria, care a avut un comportament foarte bun pe toată durata turneului, și care poate fi o speranță a luptelor feminine la Giurgiu, ne-a spus prof.Florin Antonescu- coordonatorul echipelor de lupte din cadrul SCM- Dunărea GIURGIU.
Alte rezultate de excepție ale luptătorilor noștri, în competiția de la Medgidia: LOCUL- 2- LAZĂR LUCA- CAT- 42 KG, MUȘAT STEFANUT- CAT 50 KG.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole