17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Noi medalii pentru luptătorii giurgiuveni, la final de an (GALERIE FOTO)

În perioada 16 – 17 Decembrie 2022, Clubul Sportiv „MUSCELU- CÂMPULUNG” și Primăria Municipiului CÂMPULUNG au organizat ultima etapă a Campionatului Interjudețean de lupte greco romane, și Memorialul „DRAGOMIR- CLOT” – trofeu pentru care au concurat un număr de aproximativ 140 sportivi reprezentând 11 cluburi sportive cu tradiție și rezultate deosebite la nivel național și internațional.

S.C.M. – DUNAREA-2020- GIURGIU a participat cu 8 dintre cei mai pregătiți luptători la greco- romane și 2 fete la lupte feminine.

Rezultatele obținute au confirmat nivelul de pregătire și rezultatele obținute în anul 2022 la nivelul finalelor astfel:

LOCUL 1.- Guti Narcis- categ.- 35 kg. Gheorghe Valentin- categ. – 55 kg. Roată Petronel- 100 kg.

LOCUL 2. Iulian Bălăceanu – 100 kg, Marian Bălăceanu – 70 kg, Carlos Mițoi – 85 kg, Ștefănuț Mușat – 60 kg.

LOCUL 3.- Elvis Dumitru- 45 kg.

Trebuie evidențiate rezultatele foarte bune ale celor 2 sportive giurgiuvence, Crina MIHAI – categ 35 kg. și Daria Stan, categ 60 kg, care au ocupat Locul 2.– ne-a declarat dl Costin Antonescu , antrenorul echipelor de juniori mici și fete de la Dunărea Giurgiu.

Trebuie spus că finala mare la categoria 100 kg a fost o finală între giurgiuvenii Petronel Roată și Iulian Bălăceanu, sportivi care în anul 2022 au obținut rezultate deosebite la nivel național. Fiind ultima competiție din an, urăm sportivilor, antrenorilor și celor care iubesc și sprijină luptele giurgiuvene multă sănătate și bucurii în anul următor!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole