10.8 C
Giurgiu
duminică,3 decembrie 2023
spot_img

Doi noi consilieri locali au depus jurământul. Cel mai tânăr ales local, liberalul ROBERT COSTACHE (GALERIE FOTO)

Marți, 20 decembrie, doi noi consilieri locali s-au alăturat echipei de aleși care vor decide, cel puțin pentru următorii doi ani, destinul municipiului nostru.

Este vorba despre Robert Costache (PNL) și Daniel Pinciu (ALDE).

De altfel, la scurt timp după finalizarea primei ședințe de consiliu în care cei doi au depus jurământul, liberalul Robert Costache scria, pe pagina sa de socializare:

„Astăzi, în debutul ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Giurgiu, am depus jurământul de credință în calitate de consilier local din partea Partidului Național Liberal. Mulțumesc tututor cetățenilor pentru votul acordat! Sunt onorat pentru că tinerii liberali au o nouă voce în Consiliul Local și, așa cum am demonstrat și până acum, promit ca împreună cu voi să realizez și mai multe proiecte pentru Orașul Giurgiu.

Totodată, mulțumesc și conducerii PNL Giurgiu în frunte cu domnul Președinte, Europarlamentarul Dan Motreanu, domnului Senator Toma Petcu, domnului Deputat Alexandru Andrei, doamnei Deputat Gabriela Horga, domnului Primar Adrian Anghelescu, domnului Președinte al Consiliului Județean Giurgiu Dumitru Beianu, domnului Viceprimar Dumitrescu Silviu, domnului Administrator Public Muscalu Ionel, președintelui Tineretul National Liberal – Giurgiu, Chiran Adrian dar și celorlalți colegi, prieteni și membri ai familiei care mă susțin în tot ceea ce fac.Indiferent de funcție, rămân tot Robert, cel pe care deja îl cunoașteți și vă mulțumesc tuturor pentru modul în care am colaborat, colaborăm și vom colabora în continuare”, preciza proaspătul consilier local liberal, Robert Costache.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole