3.9 C
Giurgiu
miercuri,29 noiembrie 2023
spot_img

Mulțumită proiectului inițiat de vicepreședintele CJ Giurgiu, Elisabeta Mihalcea, două clase de sudor vor fi înființate la două unități școlare din județ

  • Consiliul Județean Giurgiu susține sistemul educațional tehnic, doua clase de sudor vor fi înființate la doua unități școlare

Desființate în mandatul PSD al Ministrului Educației Ecaterina Andronescu (poreclită „Abramburica” de către presă), școlile profesionale încep, ușor, să reînvie, grație eforturilor unor oameni implicați. La nivelul județului nostru, această importantă misiune i-a revenit vicepreședintelui Consiliului Județean Giurgiu, liberala Elisabeta Mihalcea.

După o muncă aproape titanică, în timp ce mulți spuneau „lasă, domnule, că nu o să se mai refacă ce a fost, adică școlile profesionale, că părinții își vor copiii la liceu”, iată că apar roadele, an după an.

Dacă rezultatele au apărut odată cu numărul mare de clase de mecanic, tinichigiu și alte meserii căutate pe piața muncii (văduvită de specialiști în domeniu), iată că apar și noutăți în materie de clase de școală profesională.

Din anul școlar viitor (2023 – 2024), la Școala de la Clejani și la Liceul „Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin Deal, vor fi înființate două clase pentru specializarea SUDOR, la cererea Companiei austriace „J.Christof E &P Services” SRL.

Mai mult, primarul comunei Clejani, Florinel Nidelea, a asigurat-o pe Elisabeta Mihalcea, inițiatoarea proiectului înființării clasei de sudori din comuna sa, de toată susținerea acestuia, precum și de alocarea fondurilor necesare acreditării acestei clase.

Despre J.Christof E&P Services SRL

Intrată în România în anul 2007, Christof România are un portofoliu de 360°, compania oferind industriei internaționale și sectorului energetic o gamă de servicii care acoperă întregul ciclu de viață al instalațiilor industriale. În funcție de cerințe, clienții sunt sprijiniți în ingineria instalațiilor și servicii industriale cu servicii și produse special adaptate până la EPC(M). Cu servicii orientate spre viitor și tehnologii inovatoare, se urmărește un singur obiectiv: instalații durabile și eficiente pentru clienții Companiei.

Încă de la înființarea companiei, provocările au fost văzute doar ca o oportunitate de inovare.

„Nu suntem mulțumiți de soluțiile tradiționale sau ne odihnim pe lauri. Prin noi abordări și idei inovatoare, oferim întotdeauna soluții adaptate cu precizie pentru fiecare client în parte”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole