18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Modernizări în șase structuri rezidențiale ale DGASPC Giurgiu

Ultimele trei luni au însemnat, pentru Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Giurgiu, o perioadă în care s-au realizat lucrări de renovare și reutilare a opt structuri de tip rezidențial (două case de tip familial destinate copiilor – Casa Constantin și Casa Albastră – și alte șase structuri rezidențiale destinate adulților beneficiari de măsura de protecție precum și persoanelor vârstnice).

Lucrările de renovare au fost efectuate de angajații DGASPC Giurgiu, care au depus eforturi ca, în cele trei luni, timp record, să finalizeze lucrările de schimbare a instalațiilor sanitare, gresiei, faianței, parchetului, mobilierului din dormitoare și bucătării, precum și articole de cazarmament (saltele, lenjerii, paturi, perdele, draperii, covoare). De asemenea, au fost înlocuite și articole de uz casnic în cele opt centre amintite.

Sumele necesare renovărilor și dotărilor au provenit în proporție de  80% din sponsorizări și donații din partea unor companii multinaționale, firme și persoane private, multe dintre ele dorind să își păstreze anonimatul.

Conducerea DGASPC Giurgiu mulțumeste sponsorilor și angajaților  pentru implicarea în acest gen de acțiuni, care vor oferi copiilor și adulților   instituţionalizați șansa de a trăi în condiţii decente, se arată într-un comunicat transmis de DGASPC Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole