16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Mesaj al președintelui PNL GIURGIU, DAN MOTREANU, cu ocazia Zilei patronului spiritual al Municipiului Giurgiu, Sf. Gheorghe

Cu ocazia zilei municipiului Giurgiu, pe care o marcăm în fiecare an pe 23 aprilie, le urez „La mulți ani” tuturor giurgivenilor!
Giurgiu este un oraș încărcat de istorie. Prima mențiune a cetății Giurgiu este în documentul Codex Latinus Parisinus de la începutul secolului al XV-lea. Cetatea a fost deținută multă vreme de otomani și retrocedată Țării Românești în 1829.
Să nu uităm că Giurgiu a fost un important nod comercial și că prima cale ferată din România s-a construit între București și Giurgiu în 1869.
Ne dorim cu toții să redăm orașului anvergura economică de odinionară și acționăm în acest sens. Echipa PNL Giurgiu a făcut demersuri pe lângă autoritățile centrale pentru sprijinirea lucrărilor de infrastructură iar rezultatele se văd, fie că vorbim despre deschidrea noului drum de legătură dintre DN 5 și Vama Giurgiu sau de lucrările pentru refacerea legăturii feroviare directe între București și Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole