16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Luptătorii de la SCM DUNĂREA 2020 Giurgiu nu se dezmint: medalii și clasări excelente la Finala Campionatului Național Individual de lupte pe plajă!

În perioada 16 – 20 Iunie 2020, Federația Română de Lupte a organizat pe plaja „La Obelisc” din Costinești, Finala Campionatului Național Individual de lupte pe plaje, competiție care a adunat la start aproximativ 700 sportivi, băieți și fete, din luptele libere și greco- romane din România.

Competitia a fost rezervată juniorilor mici (9- 11ani) juniorilor-4 (11- 13ani) și U-15 (sportivi până în 15 ani).

Echipa de lupte de la S.C.M.- DUNAREA-2020- GIURGIU a participat cu un lot de 14 sportivi (băieți și fete) și a reușit să se întoarcă acasă cu 3 medalii, una de argint și una de bronz, ambele cucerite de sportivul PETRONEL ROATĂ, și o altă medalie de bronz adusă în palmaresul echipei giurgiuvene prin fratele său, PETRICĂ ROATĂ.

Petrică ROATĂ, medaliat cu bronz la categ. 55 kg, alături de Florin Antonescu, antrenor secund al lotului de lupte giurgiuvean
Petronel Roată locul 2 – categoria + 70 kg.

Nici fetele din Giurgiu nu s-au lăsat mai prejos, prezența lor în finala mică a competiției fiind mai mult decât îmbucurătoare, dacă ținem cont de faptul că de abia cinci luni se antrenează, ne spunea antrenorul principal al SCM DUNĂREA 2020 GIURGIU, prof. Costin Antonescu. Și antrenorul secund, Florin Antonescu, cel „responsabil” de partea tactică și tehnică a lotului giurgiuvean, se arăta extrem de încântat de rezultatele obținute de sportivii giurgiuveni.

„Comportarea bună pe timpul competiției a adus în finala mică, prezența a 5 sportivi, care s-au clasat pe locul 5, astfel: STAN DARIA, LUNGU ANA- MARIA, GHIULEA ISABELA, din echipa de fete care a participat pentru prima dată la o finală de campionat național”, ne-a declarat Costi Antonescu, antrenorul lotului giurgiuvean la întoarcerea de la Costinești.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole