26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Lucrări de reparații și întreținere pe drumurile județene din Giurgiu

Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu a desfășurat, în ultima perioadă, mai multe lucrări de reparații și întreținere pe drumurile județene. 

În special, în ceea ce privește drumul județean DJ603, între localitățile Mihai Bravu și Uzunu, ne-am concentrat eforturile pentru a îmbunătăți condițiile de circulație. Am reușit să colmatăm fisurile existente pe acest tronson de drum, astfel încât șoferii să poată călători în siguranță și confort, precizează Adrian Chiran, purtător de cuvânt al DJTADJCT Giurgiu.

Totodată, Adrian Chiran preciza că, pentru realizarea acestor reparații, s-a folosit un utilaj modern de colmatat fisuri, achiziționat anul trecut. Acesta a dovedit că este un instrument esențial pentru întreținerea drumurilor județene, iar investiția noastră s-a dovedit a fi una inspirată și de mare succes.

În concluzie, vă asigurăm că ne-am angajat să îmbunătățim continuu starea drumurilor din județul nostru, astfel încât să asigurăm o călătorie sigură și confortabilă pentru toți utilizatorii acestora. Ne vom concentra și în viitor pe modernizarea infrastructurii rutiere, pentru a răspunde nevoilor comunității noastre și pentru a sprijini dezvoltarea economică și socială a județului nostru, a mai precizat purtătorul de cuvânt al DJTADJCT Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole