26.3 C
Giurgiu
duminică,23 iunie 2024
spot_img

Locuitorii din comuna TOPORU îl susțin pentru încă un mandat pe Constantin IONESCU. Alături îi este Toma PETCU, viitorul președinte al Consiliului Județean Giurgiu (FOTO/VIDEO)

Candidat pentru încă un mandat la Primăria Comunei TOPORU, Constantin Ionescu, cel pe care îl susține – și care îl susține, la rândul lui, în candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu – Toma Petcu, a avut parte de o susținere importantă din partea locuitorilor comunei, chiar de ziua Sfinților Constantin și Elena.

După cum scria, pe contul său de socializare, Toma Petcu, în comuna Toporu s-a desfășurat, în această importantă zi pentru creștinism, lansarea candidaturii lui Constantin Ionescu pentru un nou mandat de primar.

„În acest cadru festiv, i-am urat „La mulți ani” lui Costi și tuturor celor prezenți. Sărbătoarea a fost marcată printr-o petrecere tradițională, unde locuitorii din Toporu și Tomulești, care îl apreciază și respectă pe Costi, s-au bucurat intens. Primarul Constantin Ionescu, profund apreciat pentru modul în care a schimbat comuna, a fost gazda noastră. Îl felicit pentru organizarea impecabilă a evenimentului, care a oferit încă o oportunitate de a întâlni alți primari din județ.

De asemenea, îi sunt recunoscător pentru că a ales să se alăture echipei mele și îi laud devotamentul față de comunitate. Așa cum am subliniat, cu Constantin Ionescu primar, iar eu președinte al Consiliului Județean, vom construi pentru comuna Toporu un viitor sustenabil, pentru toți locuitorii, asigurând că fiecare voce este auzită și că fiecare nevoie este abordată cu seriozitate și dedicare!”, a mai scris Toma Petcu pe contul său de socializare.

Material comandat de Partidul Național Liberal – PNL Giurgiu, executat de CĂLIN OANA-CRISTINA PFA, CMF 21240015

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole