12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

La PUTINEIU, operațiunile de dezinsecție sunt în plină desfășurare (GALERIE FOTO/VIDEO)

Canicula nu este un impediment pentru primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, un gospodar desăvârșit, apreciat de concetățenii săi. Mai mult, în așteptarea aprobărilor proiectelor depuse pe Programul Anghel Salgny, primarul din Putineiu se îngrijește de bunăstarea (măcar din punct de vedere psihic) a locuitorilor din comună, toate cele trei sate fiind, în acest răstimp, „periate” de echipe ale Primăriei, ocupate cu dezinsecția și cu…așa numita „desțânțărizare”, un cuvânt proaspăt introdus în vocabularul limbii române, odată cu constatarea că, cel puțin la nivelul județului nostru, numărul insectelor enervante a crescut exagerat de mult.

Încă de la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, echipele responsabile ale Primăriei au periat străzile (atât cele principale, cât și străduțele secundare), în vederea stropirii împotriva țânțarilor și totodată, împotriva dăunătorilor (omizi, în special).

Pe de altă parte, ne mai spunea primarul Gheorghe Breazu, în cursul nopții urmează ca utilaje special dotate cu tunuri de împrăștiere fum și substanțe, să își facă apariția pe străzile din Putineiu, pentru a stârpi, pe cât posibil, țânțarii care deja fac „zile fripte” locuitorilor din comună.

Operațiunile din luna iulie sunt o repetare a acțiunilor derulate cu o lună înainte, când aceiași angajați ai Primăriei au luat la pas străzile din Hodivoaia, Vieru și Putineiu (cele trei sate componente ale comunei) pentru îndepărtarea dăunătorilor ce ar fi putut afecta arborii ornamentali de pe marginea drumurilor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole