18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

La Adunații Copăceni va fi inaugurat, în curând, un campus pentru tinerii cu diverse dependențe

Este mai mult decât cunoscut faptul că în județul Giurgiu, și nu numai, tot mai mulți tineri devin dependenți de diverse substanțe sau de alcool și tutun. Pentru aceștia, numărul centrelor specializate (și al locurilor destinate lor) este mult prea mic, astfel că la Adunații Copăceni, edilul Dan Rusu, împreună cu reprezentanți ai școlii din localitate și cu cei ai mai multor autorități din domeniu, se pun bazele unui centru specializat pentru tinerii cu diverse dependențe, unic în Europa, chiar mai mult decât cel din Elveția.

Despre acest proiect, Dan Rusu, un edil tânăr și cu „ochi albaștri”, cum a fost catalogat de adversarii politici, spunea:

„Am participat împreună cu echipa primăriei și a școlii la lansarea proiectului primului campus din România dedicat tratamentului tinerilor ce suferă de diverse dependențe.

Acest campus va fi realizat în Adunații Copăceni, pe o suprafață de 6,5 ha și va beneficia de specialiști în domeniul medical și de echipamente de tratament de ultimă generație.

Realizarea campusului va fi făcută cu sprijinul organizației Lions Club International și a domnului Cătălin Țone, expert în domeniu.

Le mulțumesc celor care ne-au ales să construim acest campus, acest lucru dovedind că suntem o primărie ce are capacitatea de a duce proiecte de asemenea anvergură la bun sfărșit.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole