1.9 C
Giurgiu
vineri,8 decembrie 2023
spot_img

Ce declară proaspătul vicepreședinte al OFL, giurgiuveanca Elisabeta Mihalcea, la scurt timp după finalizarea alegerilor

Așa cum se știe, vineri, 31 martie, capitala a găzduit congresul de alegeri pentru noua conducere a Organizației Femeilor Liberale (OFL), pentru un post de vicepreședinte candidând și giurgiuveanca Elisabeta Mihalcea, președintele OFL Giurgiu. Echipa alături de care aceasta a candidat, a senatorului Nicoleta Pauliuc, a câștigat alegerile, în consecință, Elisabeta Mihalcea a devenit vicepreședinte al OFL.

La scurt timp de la anunțarea oficială a rezultatelor, Elisabeta Mihalcea declara:

„Organizația Femeilor Liberale si-a ales ieri noua conducere, intr-un congres cu peste 1200 de doamne din toată țara. Nicoleta Pauliuc a câștigat cursa pentru președinte și ma bucur să fac parte din echipa ei, ca vicepreședinte pe economie, finanțe și fonduri europene.

Rolul OFL în societate nu trebuie neglijat. Eu sunt intr-o filială care promovează doamnele, în comparație cu alte locuri din țară, deși întotdeauna e loc de mai bine.

Sunt onorată să fac parte din această echipă noua a Organizației Femeilor Liberale și sunt convinsă ca ne vom îndeplini misiunea. Una deloc simplă, cu multe provocări, mai ales în anul care urmează, dar care are nevoie de toată energia și unitatea noastră.

În plus, nu poate nega nimeni rolul femeilor în absolut orice aspect din viețile noastre. E la fel de valoros și în politica .

Mulțumesc, Dan Motreanu pentru toată susținerea și încrederea! Felicitări, Nicoleta Pauliuc și echipa OFL!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole