9 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Județul Giurgiu a preluat, pentru un an, președinția Asociației EUROREGIUNEA DANUBIUS

Anunțul a fost făcut, cu puțin timp în urmă, de către vicepreședintele CJ Giurgiu, Cristian Anculescu. Acesta scria pe contul său de facebook:

„Am participat astăzi, 29.09.2021, la preluarea președinției de onoare a Asociației “Euroregiunea Danubius” de către președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, pentru o perioadă de un an.

Asociația „Euroregiunea Danubius” este o organizație non-guvernamentală bulgaro-română unică la nivelul graniței comune, înființată în 2002, a cărei activitate este reprezentată de sprijinirea și intermedierea relațiilor de colaborare transfrontalieră.

Membrii asociației sunt reprezentanți ai autorităților regionale de stat, instituții locale, ONG-uri, reprezentanți ai mediului de afaceri, instituțiilor culturale și de învățământ din Județul Giurgiu și Districtul Ruse.Scopul Asociației “Euroregiunea Danubius” este de promovare a cooperarii transfrontaliere între bulgari și români in domeniile: economie, transport, ecologie, sănătate, mediu, social, cultură și turism.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole