16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Între „Rotarieni” nu se permit atacuri… De ce candidatul PUSL, Liliana CIOBANU, nu atacă nimic din „realizările” lui Nicolae BARBU

Apărută în peisajul politic giurgiuvean din postura de candidat la Primărie, Liliana Ciobanu și-a etalat, de nenumărate ori (în ultimele săptămâni) principiile pe care le-ar considera „sănătoase” pentru municipiul Giurgiu. Cât de sănătoase? Atât cât îi permite apropierea de grupul „Rotarienilor” giurgiuveni, din care face parte și fostul primar Nicolae Barbu, cel pe care, la un moment dat, Liliana Ciobanu îl susținea.

Dar, ce detalii știm despre Liliana Ciobanu? Deține o firmă de panificație, aflată la marginea orașului, sancționată recent de ANPC pentru probleme de igienă – și nu ușoare. Se zice că pe acolo gândacii, mizeria și furnicile își găseau locul fără prea mult efort. Zic alții, nu noi!

Mai mult, timp de mai bine de 10 ani, Liliana Ciobanu a stat „la cutie”, după patru ani de mandat de deputat PP – DD (Partidul Poporului – Dan Diaconescu). Acum vine „să ia ochii” giurgiuvenilor” cu susținerea partidului lui Cristian Popescu – Piedone (nume asociat cu tragedia de la COLECTIV), sperând, probabil, că va deveni primar. Sau măcar consilier local…zic unii!

Pe de altă parte, sunt zvonuri care spun că, de fapt, candidatura Lilianei Ciobanu ar fi un fel de „rampă” pentru Nicolae Barbu, care se vede din ce în ce mai abandonat de partidul pe care spera să îl reprezinte, mai ales după sondajele și după întâlnirile din municipiu, în care tot mai mulți giurgiuveni îi amintesc fostului edil de hotelul pe care trebuie să îl termine, de cimitirul privat în care costurile de înhumare sunt prohibitive pentru oamenii de rând și, mai ales, de incineratorul pentru care a tras o sumedenie de sfori, inclusiv pentru amplasarea acestuia pe un teren care îi aparține…Dar despre dedesubturile electorale, vom reveni în perioada următoare…!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole