17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Intoxicare falsă sau fake news? Marian MINA incită la revoltă și dezinformează, pe FACEBOOK. Replica președintelui CJ, Dumitru Beianu

Recent, pe contul de socializare al deputatului PSD, Marian Mina, apărea o postare în care președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, ar fi fost „capul răutăților” într-un apel care, de fapt, a fost al Instituției Prefectului, apel către primarii de comune care trebuiau să sprijine, într-un fel sau altul, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

În replică, președintele CJ Giurgiu, Dumitu Beianu, a declarat, pentru evenimentgr.ro:

„Am auzit de acea postare…Nu am făcut eu acel apel, dar mi se pare normal să existe o solidaritate aici, în momentul în care județul se confruntă cu această situație, iar Spitalul oferă servicii tuturor cetățenilor din județ. Apelul nu este al meu, nu sunt pe acel grup de primari. Acel apel a fost făcut din Instituția Prefectului, pentru că nu aveam cum să nu fiu eventual de acord, mai ales că este vorba despre solidaritate pentru bolnavi, nu pentru mine! Avem 20.000 de cazuri zilnic și 600 de morți, la nivel național, iar un om normal vorbește exact în această logică. Nu a domnului Mina!

Situația este mult mai gravă decât au anticipat specialiștii, și repet, din Prefectură s-a făcut apel la Primari, să ajute. Ceea ce mulți dintre ei au și acceptat, cu sume substanțiale, ceea ce domnul Mina nu înțelege.

La acest moment, Spitalul are cam tot ce are nevoie, dar numărul de îmbolnăviri depășește orice estimare, și de aceea vorbim despre această situație. De aceea, fac un apel, așa cum am făcut mereu, către giurgiuveni, să se vaccineze și să se protejeze, să nu ia exemplul domnului Mina…La acest moment, din informații oficiale, 21,07 % dintre giurgiuveni s-au vaccinat până astăzi, județul situându-se pe un penultim loc in lista națională. Nu am cuvinte… Pot să felicit în schimb, cam toti medicii din Spitalul Județean, dat fiind că, spre deosebire de perioadele valurilor pandemice anterioare, au decis să ajute și să susțină înființarea unei a doua linii de gardă care să îngrijească cele 30 de paturi destinate prea numeroșilor bolnavi de Covid 19, suplimentare pe care o vom aproba, prin hotărâre de CJ, la începutul săptămânii viitoare. Mai mult, datorită consumului imens, o autospecială cu 20 000 litri de oxigen alimentează, aproape zilnic, stația din incinta Spitalului Judetean.

Ieri (n.r. – luni, 18 octombrie) sub semnătura d-lui Arafat, a fost restricționată furnizarea oxigenului spre consumatori, in alt scop decat in scop medicinal”, a precizat, pentru evenimentgr.ro, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole