26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Informare către abonații din localitățile Bolintin-Vale, Malu Spart-Suseni, Mihăilești, Slobozia, Malu, Vedea, Izvoarele și Gogoșari

Prin intermediul acestei informări, facem apel către abonații noștri din aria de operare a sistemele de alimentare cu apă din localitățile mai sus menționate, la consumul responsabil al apei distribuită prin rețeaua publică de alimentare.

Acest lucru presupune o folosință a apei DOAR în scop menajer și nu pentru umplerea piscinelor, udarea grădinilor și a spațiilor verzi, sau în alte activități ce presupun un consum mare de apă.

Pentru acestea vă rugăm sa folosiți sursele proprii de apă precum puțuri, fântâni.

Precizăm faptul că ,la această oră, toate forajele aflate în exploatare sunt echipate corespunzător și funcționale, însă cerința de apă înregistrată în aceste zile depășește capacitatea proiectată a acestora de a asigura volumele de apă în aflate în creștere. Subliniem faptul ca Apa Service are OBLIGAȚIA exploatării surselor de apă în mod responsabil și a respectării debitelor autorizate.

Menționăm că există riscul ca în situația în care nivelul de stocare al apei atinge nivelul intangibil pentru situații de urgență, furnizarea apei sa fie sistată până la o acumulare care să permită reluarea furnizării.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole