12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

În plin sezon olimpic, juniorii de la SCM DUNĂREA Giurgiu fac spectacol pe salteaua de lupte!

Competiție importantă desfășurată, timp de trei zile, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic din localitatea gorjeană Motru. Astfel, în perioada 23 – 25 iulie, 14 echipe de lupte care au aliniat la startul competiției un număr de peste 160 sportivi, și 12 campioni și vicecampioni naționali ai României s-au reunit în sala amintită, oferind spectacol, chiar dacă ochii celor mai mulți erau îndreptați către Jocurile Olimpice de la Tokio.

„Echipa giurgiuveană a participat cu un lot format di 15 sportivi, multipli medaliați în finalele Campionatului național individual, dar și cu tineri luptători care au dovedit seriozitate în pregătire” – ne-a spus la întoarcerea de la competiție Costin Antonescu, antrenorul loturilor de juniori- 5 și juniori- 4, din cadrul S.C. M. – DUNAREA- Giurgiu.

Luptătorii giurgiuveni s-au întors de la competiția din Motru așa cum ne-au obișnuit: cu medalii atât la masculin – 5 – cât și la feminin – 3 medalii. Opt asemenea recompense au obținut tinerii noștri: două de argint și șase de bronz, rezultat pe care antrenorul Costin Antonescu îl consideră promițător pentru viitorul luptelor la Giurgiu.

JARCALETE MARIAN – LOC. 1 categ + 100 kg.
GHEORGHE VALENTIN- LOCUL 1 categ 55 kg.
ROATA PETRONEL – LOCUL 1 categ 85 kg.

„Obiectivul nostru la acest turneu a fost sa testam înainte de finalele Campionatului Național Individual de lupte greco- romane rezercat căderilor pe cei 6 sportivi care dorim sa aducă cel puțin o medalie în toamna pentru sportul giurgiuvean” – a precizat, la rândul său, prof. Florin Antonescu, cel care se ocupă de echipa de cadeți și U- 15.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole