22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Cel mai mare adăpost de animale din județ, vizat de perchezițiile celor de la Poliția Animalelor

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Giurgiu, au organizat o acțiune la adăpostul ASPA IVETS din satul Uzunu (comuna Călugăreni, județul Giurgiu).

Acțiunea, la care au participat reprezentanți din cadrul ITM și DSVSA Giurgiu, a vizat un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, spălarea banilor și uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

Conform unor surse, ASPA IVETS este cel mai mare adăpost pentru animale din județ, de-a lungul timpului mai mulți săteni din zonă acuzând faptul că, sub protecția zidurilor, s-ar petrece lucruri necurate, la instituțiile statului fiind înregistrate, în ultima perioadă, mai multe sesizări cu privire la tratamentele rele aplicate necuvântătoarelor de către angajații adăpostului. La momentul redactării știrii, acțiunea este în plină derulare, fiind cercetate documente și audiate mai multe persoane

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole