22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

În familia Bădălău bat, din nou, clopotele. De nuntă!

După un divorț tumultuos și cu multe ieșiri în presă, în familia fostului senator PSD – actual vicepreședinte al Curții de Conturi – Niculae Bădălău se aud, din nou, clopotele de nuntă! Fiul său, Gabi, se căsătorește, în curând, cu prezentatoarea TV Bianca Drăgușanu.

Dacă la Gabi Bădălău este vorba despre al doilea mariaj, după divorțul de o altă vedetă TV, Claudia Pătrășcanu, Bianca este la mariajul cu numărul trei.

Zvonurile nu au întârziat să apară după ce anunțul oficial al nunții (despre care se spune că ar costa un milion de euro!) a fost făcut. Astfel, se pare că, înainte ca Bianca să devină „doamna Bădălău”, socrii săi i-au impus semnarea unui contract prenupțial, lucru acceptat de vedetă fără prea multe negocieri.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar avea planuri mari pentru invitații lor, pregătind o nuntă dublă, în Grecia, unde vor petrece în două vile de lux de pe una dintre insulele elene, și în România, la un palat de pe lângă București. Se vorbește despre aranjamente florale în valoare de zeci de mii de euro, rochie de mireasă cumpărată din Paris și buchetul miresei coborât dintr-un elicopter, însă vom mai avea de așteptat până vom vedea, exact cum va arăta marele eveniment, scrie presa mondenă.

Aceeași presă mondenă scria și despre o întâlnire în trei, de gradul trei: Bianca Drăgușanu-Alex Bodi (fostul ei soț)-Gabi Bădălău. Fostul soț al Drăgușancei ar fi apărut la salonul de unghii (unde susține că i s-ar fi dat întâlnire chiar de către Bianca) având o discuție cu cei doi, și făcându-i, totodată, o promisiune viitorului soț al vedetei:  I-am promis lui (n.r. Gabi Bădălău) că s-a încheiat, adică nu mai există nicio discuție, nicio aluzie din partea mea la nimic, toată lumea fericită, conform celor de la Antena Stars. Promisiunea ar fi venit după afirmația lui Bădălău către Bodi, acesta din urmă fiind atenționat să stea departe de Bianca, deoarece acum este „femeia lui”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole