16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Igienizarea la locuința-groapă de gunoi din Bulevardul Mihai Viteazul CONTINUĂ și în zilele următoare

Timp de două zile, în cursul săptămânii trecute, angajați ai Giurgiu Servicii Publice și ai ROSAL SA au cărat, cu camionul, deșeuri din curtea giurgiuveanului ce își transformase locuința, în ultimul an, într-o veritabilă groapă de gunoi.

Joi, 28 și vineri, 29 octombrie, de la primele ore ale dimineții până către orele serii, cu ajutorul a două buldoexcavatoare s-au încărcat o parte a deșeurilor de toate felurile (de la textile, la deșeuri de lemn, plastic, fier și chiar „rezerve” de murături), toate strânse de pe la tomberoanele din municipiu de către proprietarul locuinței. Conform unor informații neoficiale, se pare că primele două zile ale acțiunii de igienizare de la locuința situată la intersecția uliței Castanului cu Bulevardul Mihai Viteazu, au avut drept rezultat transportul a peste 20 de tone de gunoaie.

Iar activitatea nu se oprește aici. Se pare că joi, 4 noiembrie, se va relua operațiunea de igienizare, cantitatea rămasă fiind aproximativ egală cu ceea ce au cărat în primele două zile cei de la ROSAL. Mai mult, se pare că anul acesta  angajații de la salubritate implicați în igienizarea locuinței vor intra și în intreriorul casei, unde – declară vecinii – mirosurile de cadavru sunt incredibil de puternice, acolo găsindu-și, cel mai probabil, sfârșitul șobolani, pisici sau câini fără stăpân.

Proprietarul, B.C, a fost închis, mai bine de două decenii, prin anii ’80, după ce a ucis cu sânge rece un cetățean turc, pe care, mai apoi, l-a „tranșat” și aruncat în diverse puncte din oraș, capul omului fiind găsit, conform acelorași vecini, chiar în locuința criminalului. De la revenirea din închisoare, comportamentul lui B.C. a suferit modificări, de atunci (adică de aproape 15 ani) terorizându-și vecinii, atât cu mirosurile și disconfortul creat de „averea” lui, dar și cu amenințările la adresa vieții, sănătății și integrității proprietăților lor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole