18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Guvernul Nicolae Ciucă investește în dezvoltarea județului Giurgiu

Zilele acestea, au fost semnate două noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, inițiat și susținut de Partidul Național Liberal.

Unul dintre contracte vizează construirea unui sistem de canalizare și a unei stații de epurare a apelor uzate în satele Oinacu, Braniștea și Comasca, din comuna Oinacu. Contractul este în valoare de 33.738.364 de lei.

Un alt contract vizează extinderea sistemului de alimentare cu apă și a sistemului de canalizare în satele Roata de Jos și Sadina, comuna Roata de Jos. Contractul este în valoare de 24.633.060 de lei.

În aceste condiții, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei prin Programul național de Investiții „Anghel Saligny”.

Programul „Anghel Saligny” vizează finanțarea infrastructurii pentru servicii esențiale – apă, drumuri, gaze – pe care statul și administrațiile locale au obligația de a le asigura tuturor cetățenilor români. Suma totală alocată Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” ajunge la 65,5 miliarde de lei, preciza președintele filialei Giurgiu a PNL, Dan Motreanu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole