9 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Ghimpați, comuna în care proiectele de dezvoltare se țin lanț

O recentă discuție purtată cu primarul liberal al comunei Ghimpați, Constantin Cărăpănceanu, ne-a furnizat noutăți cu privire la numărul mare de proiecte de dezvoltare, în ciuda neajunsurilor binecunoscute…

Astfel, fonduri europene vor ajunge în localitate pentru construirea unei noi școli în satul Valea Plopilor, unde a fost stabilit un câștigător al lucrărilor, în perioada următoare urmând să fie semnat și contractul pentru lucrări.

Nici în ceea ce privește investițiile pe Programul Național „Anghel Saligny”, la Ghimpați nu s-a stat cu mâinile în sân, cele trei proiecte câștigate pentru modernizarea unor drumuri, pentru introducerea de apă și canal fiind dovada muncii de echipă din Primăria Ghimpați. Practic, spunea primarul Cărăpănceanu, vom încheia asfaltarea întregii comune, odată cu finalizarea acestui proiect.

Un proiect important pentru edilul comunei este legat tot de drumuri, urmând ca, în perioada următoare, să se depună pe AFIR un alt proiect pentru asfaltarea a circa 11 kilometri de drum de exploatare în câmp, proiect a cărui valoare este de aproximativ un milion de euro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole