12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

GESTURI CARITABILE CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR PASCALE

În această săptămână, copiii aflați în plasament la casele de tip familial și la Complexul de Servicii Sociale, copiii aflați în plasament la asistenți maternali profesioniști, precum și persoanele vârsnice beneficiare de servicii sociale în centrele din Mironești, Oncești și Hotarele, structuri din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, s-au bucurat de darurile primite de la oameni cu suflet mare, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu împreună cu reprezentanții Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului contractual SNPPC) BT Giurgiu au achiziționat bunuri electrocasnice și alimente pe care le-au donat unei case de tip familial.

Parohia Buna Vestire din Giurgiu și preotul Tudor Georgian au oferit dulciuri și fructe copiilor din șase case de tip familial și Complexul de Servicii Sociale, obiecte de îmbrăcăminte pentru copiii aflați în plasament la asistenți maternali profesioniști  și bunuri electrocasnice pentru casele de tip familial din parohie.

Membrii Grupului Sufletiști în UK și Europa, reprezentați de domnul Daniel Iordache, au făcut donații, fiind astfel achiziționate obiecte de mobilier pentru două case de tip familial, pachete cu dulciuri și fructe pentru copiii din toate casele de tip familial și Complexul de Servicii Sociale, bunuri electrocasnice pentru două case de tip familial iar pentru Centrul pentru persoane vârstnice Mironești, alimentele pentru masa de Florii și masa de Paște, precum și bunuri electrocasnice.

Școala Specială din Giurgiu a oferit pungi cu dulciuri copiilor cu dizabilități din casele de tip familial.

Mai multe doamne au croșetat veste și au făcut dulcețuri pentru a le dona persoanelor vârstnice de la Centrul Hotarele.

           Vârstnicii de la Centrul din Oncești au primit dulciuri, cozonac și ouă roșii din partea unui giurgiuvean, produse de panificație și patiserie din partea unei brutării din Giurgiu; familia Leceanu a oferit carnea de miel pentru prepararea produselor tradiționale pentru masa de Paște.

Domnul Duma Sorin a oferit alimente pentru masa de Paște a copiilor din șase case de tip familial.

Mai multi giurgiuveni, colegi în cadrul Agenției de Control și Încasare Giurgiu, au oferit bunuri electrocasnice pentru o casă de tip familial.

Domnul Tudor Pașol a oferit dulciuri copiilor din patru case de tip familial pentru copii cu dizabilități.

Este lăudabilă implicarea socială a celor care au oferit daruri beneficiarilor de servicii sociale din structurile rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Apreciem gesturile caritabile și dorim să le mulțumim tuturor celor care, în această perioadă, și-au îndreptat atenția către copiii și persoanele vârstnice care nu sunt alături de familii cu ocazia sărbătorilor Pascale”, a declarat Cătălin Lupu, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole