13.2 C
Giurgiu
vineri,1 decembrie 2023
spot_img

Gabriela Horga, deputat PNL Giurgiu: „În doi ani am adus mai mulți bani în Giurgiu decât ei în patru!”

Prezentă la ședința de alegeri a conducerii Ligii Aleșilor Locali PNL Giurgiu, deputatul liberal Gabriela Horga a avut un discurs, după cum chiar ea a declarat, bazat pe cifre și fapte, și nu pe vorbe goale. Totodată, aceasta a realizat și o scurtă paralelă a mandatelor în care guvernarea locală a aparținut PSD, față de primii doi ani de mandat PNL la conducerea municipiului și, mai ales, a județului.

„În perioada 2016-2020, în timpul administrației locale PSD conduse de Mina și a guvernărilor anterioare, alocările suplimentare de la bugetul de stat pentru județul Giurgiu au fost de 120 de milioane de lei.

Din 2020, de când avem o administrație liberală în Giurgiu, de la alegerile parlamentare și până azi, perioadă în care România a avut premieri PNL, s-au alocat 160 de milioane de lei. În doar doi ani de zile am adus mai mulți bani decât ei în patru, cu 40 de milioane de lei mai mult! Bani suplimentari pentru nevoile comunităților, primăriilor, pentru că, din păcate, bugetele proprii nu ajung!

În doar 2 ani s-au alocat 28 milioane de lei de la bugetul de stat pentru municipiul Giurgiu. Din nou, în doi ani de zile mai mult decât ei în patru!
Sumele au fost folosite pentru subvenționarea prețului la încălzire, plata facturilor pentru încălzirea în școli sau plata datoriilor accumulate de vechea admnistrația a municipiului.

Avem acces la aceste sume din Fondul de Rezervă Bugetară pentru că avem de fiecare dată sprijinul guvernului condus de un premier liberal pentru localitățile din județul Giurgiu.
Puterea politică nu se măsoară prin interese personale, ci în spijinul pe care un partid politic, prin reprezentanții săi, îl obține de la guvern pentru proiecte, pentru nevoile comunităților, județului, pentru finanțare, pentru oameni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole