18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Gabriela HORGA, deputat PNL Giurgiu: „Dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL Giurgiu”

Drumuri, dispensare, modernizarea unor școli, rețele de canalizare, de apă sau chiar de gaze naturale sunt proiectele în care PNL Giurgiu – prin intermediul miniștrilor și al autorităților publice locale – investește în județul nostru. Desigur, proiectele sunt nimic fără întâlniri cu miniștrii de resort ai primarilor, susținuți de parlamentari.

O astfel de întâlnire a avut loc recent la Ministerul Dezvoltării, unde deputații PNL Giurgiu Gabriela Horga și Alexandru Andrei, împreună cu primarii liberali Dan Rusu (Adunații Copăceni) și Emilian Bănică (Bolintin Deal) au avut o întrevedere cu ministrul de resort, Adrian Veștea.

La scurt timp de la întâlnire, deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga, preciza:

Am avut o întâlnire cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, pe tema proiectelor din localitățile Adunații-Copăceni și Bolintin-Deal din județul Giurgiu. Împreună cu mine au fost primarii liberali ai celor două localități – Daniel Rusu și Emilian Bănică –  și colegul meu, deputatul Alexandru Andrei.

Dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL Giurgiu. Sprijinim investițiile în școli, drumuri, apă, drumuri,  canalizare, rețele de gaze naturale.

Doar prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, derulat de Ministerul Dezvoltării, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei, sumă din care se asigură finanțarea pentru servicii esențiale pentru cetățenii județului: apă, drumuri, gaze.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole