16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Gabriela HORGA, deputat PNL Giurgiu, apel către Ministrul Finanțelor: „Găsiți soluții pentru a tempera creșterea prețurilor la carburanți!”

Saltul enorm al prețului la carburanți în ultimele trei luni au determinat o mare parte a populației să reacționeze, și să ceară, din ce în ce mai des, celor care au decizia în mâna lor, să găsească soluții pentru a nu se ajunge la creșteri exorbitante și la o scăpare de sub control a situației.

În timp ce liberalii vin cu soluții concrete, social-democrații joacă, în continuare, cartea demagogiei, a declarațiilor politice sterile.

Un mesaj drastic, însoțit de o serie de propuneri, a fost transmis de către deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga, cu puțin timp în urmă:

„Ministerul Finanțelor este instituția care trebuie să propună Guvernului soluțiile pentru a tempera creșterea prețurilor la carburanți. Motivul este simplu: este nevoie de măsuri care țin de fiscalitate, indiferent de soluția care va fi aleasă, reducerea accizelor (anunțată de altfel de mai multe ori de ministrul Finanțelor, dar doar anunțată), a TVA, impozitarea profitului. În aceste condiții, așteptăm ca ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, să prezinte soluțiile de intervenție rapidă în ceea ce privește creșterea prețurilor la carburanți. Românii așteaptă soluții concrete și nu pasarea răspunderii către alte ministere”, a precizat Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole