11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Gabriela HORGA, deputat liberal giurgiuvean, mesaj de Ziua Națională a Lecturii: „Autoinstruirea și cunoașterea sunt căile sigure spre succes!”

Luni, 14 februarie, a fost Ziua Națională a Lecturii, ocazie pentru deputatul liberal giurgiuvean să fie aproape de copiii și adolescenții giurgiuveni, cărora a încercat să le insufle dragostea pentru lectură. Și nu orice fel de lectură, ci a unor cărți, nu a textelor de pe internet…

Despre evenimentul la care a fost părtașă luni, 14 februarie, Gabriela Horga, inițiator – alături de Sebastian Burduja – al legii ce statuează Ziua Națională a Culturii (promulgată, de curând, de președintele Klaus Iohannis), deputatul liberal giurgiuvean declara, la scurt timp după finalizarea acțiunii:

„O zi minunată, despre lectură, despre bucuria de a citi și de a cunoaște, la Giurgiu, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, alături de copiii minunați de la Școala Gimnazială nr. 10 și de la Colegiul Național Ion Maiorescu și de un invitat exceptional, scriitoarea Doina Ruști.

Lectura și “dragul” de carte ne deschid noi orizonturi, ne formează modul de a gândi. De aceea mesajul acestei zile este acela că autoinstruirea, studiul individual, cunoașterea sunt căile sigure spre succes.

Grigore Vieru spunea “Dacă as avea două inimi, una as vrea să gândească”. Haideți să ne cultivăm modul de a gândi cât trăim pentru că viața cu lectură ne deschide noi lumi și este mult mai frumoasă și mai completă.

Mulțumim Ella Mihalcea pentru organizarea acestei zile speciale și colegului meu Sebastian Burduja pentru prezenta alături de noi, la Giurgiu!”, a încheiat deputatul liberal Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole