22 C
Giurgiu
miercuri,12 iunie 2024
spot_img

Furtuna a blocat DJ 504. Direcția Județeană de Transport a rezolvat, rapid, situația (GALERIE FOTO)

Intervenția rapidă a Direcției Județene de Transport Giurgiu pe DJ504, tronsonul dintre localitățile Giurgiu și Vieru, a făcut ca circulația pe acest tronson să nu fie afectată mult timp.  Alături de aceștia s-a aflat și primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu, care a sprijinit cu utilaje (acolo unde a fost nevoie) activitatea celor de la Direcția de Transport Giurgiu.

Urmare a furtunii puternice de noaptea trecută, mai mulți arbori au căzut pe partea carosabilă, blocând astfel circulația și punând în pericol siguranța șoferilor și a celorlalți participanți la trafic. La scurt timp după ce a fost semnalată blocarea drumului, angajații Direcției de Transport s-au deplasat la fața locului.

Cu profesionalism și promptitudine, echipa noastră a intervenit imediat, folosind echipamente specializate pentru a degaja arborii și a restabili accesul în zonă.

Prin această acțiune, am demonstrat încă o dată importanța și eficiența noastră în gestionarea situațiilor de urgență, asigurând că drumul să fie sigur și funcțional pentru comunitate, au precizat reprezentanții DJTADJCT Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole