18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Femeile liberale, în mijlocul copiilor din Herăști

La invitația consilierului local și președintele OFL Herăști, Constantina Muntean, reprezentante ale Organizației Femeilor liberale Giurgiu s-au aflat, preț de câteva ore, în mijlocul copiilor participanți la a XIII-a ediție a Festivalului județean al obiceiurilor de primăvară „Mugurel de Sălcioară”.

Organizat de Primăria Herăști, prin primarul PNL Ion Manolache, în colaborare cu părintele Mihai Podaru, festivalul s-a desfășurat în incinta bisericii din Herăști, monument istoric, construită în secolele XVI-XVII.

Despre experiența avută în mijlocul copiilor, președintele OFL Giurgiu, Elisabeta Mihalcea, spunea că a fost o experiență minunată, văzând atâția copii care duc mai departe tradițiile din perioada primăverii.

La buna desfășurare a evenimentului, în calitate tot de organizator, au contribuit și cei de la Centrul Județean pentru Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale Giurgiu, condus de Carmen Pețanca.

La final, Organizația Femeilor Liberale și președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, au împărțit dulciuri colindătorilor de la școala gimnazială Herăști cu ocazia sărbătorilor pascale.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole