19.1 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Europarlamentarul Dan MOTREANU, demonstrație de sprijin și solidaritate cu Ucraina

Tot mai dese sunt, de 14 zile, manifestările de solidaritate și susținere pentru Ucraina. Aceste tipuri de manifestări au loc în mai toate zonele Europei, dar și în Rusia, la ele participând oameni de toate vârstele și de toate condițiile sociale.

Miercuri, 9 martie, ziua în care s-au împlinit două săptămâni de când președintele rus Vladimir Putin a ordonat pătrunderea, pe teritoriul ucrainean, a armatei ruse, și la Parlamentul European de la Strasbourg au avut loc asemenea manifestări de susținere.

Printre participanți s-a numărat și europarlamentarul giurgiuvean liberal Dan Motreanu care, în timpul acțiunii, scria pe contul său de facebook:

„În Agora Bronisław Geremek din Parlamentul European de la Strasbourg, în prezența președintei Roberta Metsola (PPE) la demonstrația de sprijin și solidaritate cu Ucraina. Ni s-au alăturat Jeanne Barseghian, primarul Strasbourgului, ambasadorul Ucrainei la Consiliul Europei, Borys Tarasyuk, și reprezentanți ai diasporei ucrainene locale. Împreună cu colegii din grupul PPE, Siegfried Muresan și Rares Bogdan”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole