12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Emoția finalului de an școlar în comuna Oinacu. Ce surprize a pregătit primarul Fabian ȚÎRCĂ celor mai silitori elevi…

Ultimul clopoțel al anului școlar 2020 – 2021 a sunat, astăzi, 25 iunie, în curtea Școlii Gimnaziale nr. 1 Oinacu, printre baloane colorate și copii entuziaști aflându-se chiar primarul comunei Oinacu, Fabian Țîrcă. Acesta s-a arătat extrem de emoționat de momentele trăite alături de cei mici, așa cum scria, la scurt timp după terminarea evenimentului, pe pagina sa de socializare:

„Astăzi am participat, la invitația doamnei Mădălina Oprișan, directorul Școlii Gimnaziale nr. 1 Oinacu, la festivitatea de încheiere a acestui an școlar. S-a încheiat un an cu emoții, cu dificultăți peste care am trecut, împreună, an în care așa cum am promis, le-am fost alături atât elevilor, cât și cadrelor didactice. A fost un  eveniment plin de emoție, atât pentru elevi, profesori, dar mai ales pentru mine, deoarece m-am aflat într-o ipostază inedită: am  fost premiat de către conducerea școlii, diploma primită fiind un motiv să mă implic, în continuare, în rezolvarea nevoilor școlii.

Pentru cei mai buni copii ai școlii, Primăria Oinacu le-a pregătit un premiu special: pe data de 7 iulie, aceștia vor merge într-o excursie la Bușteni, începându-și, astfel, vacanța într-un mod frumos, care să le creeze amintiri peste ani. Sunt copii minunați, cei care asigură viitorul comunei noastre, și în care am toată încrederea că vor deveni oameni de bază în localitate.

Îi felicit pe cei din conducerea școlii pentru excelenta organizare a festivității de încheiere a anului școlar, pentru implicare și dăruire pe parcursul anului școlar, dar și pe copiii care, în ciuda dificultăților, au obținut rezultate excelente la învățătură. De asemenea, îi asigur, în continuare, de tot sprijinul meu”, scria Fabian Țîrcă.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole