18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Dumitru BEIANU, președinte CJ Giurgiu: „Nu se pune problema ca angajații DGASPC să nu beneficieze de asigurare medicală!”

Tot mai multe personaje politice, în ultima perioadă, au lansat, în mediul on-line, tot mai multe „amenințări” legate de faptul că angajații DGASPC Giurgiu ar urma să demareze, zilele următoare, o grevă din pricina faptului că nu și-ar fi primit salariile. De asemenea, aceleași personaje (în speță deputatul PSD Marian Mina), dar și conturi fictive, asociate PSD, susțineau sus și tare faptul că acelorași angajați DGASPC nu li s-ar fi plătit contribuțiile către bugetul de stat, aceștia fiind „viciați” (vezi, Doamne!!!) de servicii medicale. La vremea respectivă, președintele CJ, Dumitru Beianu, precizase faptul că acest aspect este strict un FAKE NEWS!

Mai recent, președintele CJ, Dumitru Beianu, a postat, pe contul de socializare, următoarele:

La recenta rectificare, CJ a primit 4,7 milioane lei, mult sub solicitări, dar suficienți pentru a asigura, cu eșalonarea contribuțiilor, plata salariilor la DGASPC pentru lunile septembrie si octombrie. Avem promisiuni ca rectificarea urmatoare va prevede sumele necesare pentru ultima lună neacoperită, noiembrie. Precizările aferente acestei situații?1. Bugetul acestui an a fost construit ca in toti anii precedenți, de aceiași specialiști, luând in considerare ca diferența dintre cheltuielile administrației județene si veniturile proprii poate fi acoperită prin două rectificări.2. Nu se pune problema ca angajații DGASPC sa nu beneficieze de asigurare medicală in toata aceasta perioadă. Orice argumentație, in contradictoriu cu balivernele livrare de persoane rău intenționate este de prisos.3. Nu îmi face plăcere sa fac referiri la situații anterioare, dar angajarea, in anii trecuți, a peste 200 de persoane, colegi, prieteni si prietene, simpli cotizanți, se întoarce acum împotriva instituției si a celor multi, cu vechime si experiență in asistență socială, care au nevoie de respect, sinceritate si stabilitate la locul de muncă.4. Am încredere că guvernul va găsi soluții pentru administrația publică, chiar dacă efectul conjugat al crizei generate de pandemie și de majorările de prețuri din energie afectează serios bugetul național.5. Greu pentru mine este sa văd politicieni cu pretenții care nu încurajează vaccinarea doar pentru ca in opoziție trebuie doar sa dai din gură, in ciuda situației dezastruoase din spitale si a numărului enorm de victime.6. Imposibil de cuprins tupeul unora care, îndepărtați de la resursele DGASPC, se straduiesc să inventeze vinovății, să genereze nesiguranță, să mintă și să jignească, încă sub perdeaua unui anonimat mustind de o lașitate care i-a cuprins cu mult timp înainte și îi va caracteriza, inevitabil, toată viața.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole