18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

Două tone de mere și 100 de kilograme de carne de porc ajung pe mesele beneficiarilor DGASPC Giurgiu

Recent, o societate comercială din județul Prahova a sponsorizat Direcția Generală de Asistență  Socială și Protecția Copilului  Giurgiu cu  aproximativ două tone de mere și 100 kg de carne de porc.

Astfel, beneficiarii de servicii sociale din structurile rezidențiale pentru copii, persoane adulte cu dizabilități și persoane vâstnice din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu vor primi mere proaspete, cu sprijinul S.C. Pol Fruct SRL cu sediul în localitatea Fântânele din județul Prahova. De asemenea, prin această  sponsorizare, au fost suplimentate cu carne de porc meniurilor copiilor din structurile de tip rezidențial din municipiul Giurgiu. Valoarea totală a sponsorizării făcute de S.C. Pol Fruct SRL este de 13.670, 03 lei.

Această societate comercială are sediul în județul Prahova, județ în care s-a desfășurat  în data de 15 iunie 2023  Festivalul-concurs de teatrul D-ale lui Caragiale, organizat de Direcția Generală de Asistență  Socială și Protecția Copilului Prahova,  unde  copiii din cadrul trupei de teatru constituită din beneficiari de măsură de protecție specială în cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu au obținut premiul II la secțiunea copii iar o adolescentă de la o casă de tip familial a obținut premiul pentru cea mai bună actriță.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu adresează mulțumiri sponsorului din județul Prahova pentru sprijinul acordat prin această sponsorizare structurilor rezidențiale din cadrul instituției.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole