5.3 C
Giurgiu
miercuri,6 decembrie 2023
spot_img

Doi tineri liberali, invitați ai Galei 2023 „Women in Economy – Day by day heroes”

Luni, 6 martie, Ateneul Român a găzduit un important eveniment, Gala 2023 „Women in Economy – Day by day heroes”. La acest eveniment, invitați ai CONAF (Conferința Naționala pentru Antreprenoriat Feminin) și AB Language Solution au fost cei doi lideri ai tineretului liberal, Adrian Chiran (lider al organizației județene a TNL) și Robert Costache (lider al organizației municipale TNL).

La eveniment au fost premiate 10 cele mai de succes femei care au excelat în domeniul lor, fie că vorbim despre educație, spiritul civic, mediul de afaceri, cariera militară și sport. Din păcate, anul acesta nu s-a aflat nicio giurgiuveancă printre cele laureate, dar sperăm ca anul viitor să putem menționa și nume ale doamnelor de succes din Giurgiu, din orice domeniu.

Au fost prezenți deputați, miniștrii, dar și premierul României Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Contactat de publicația noastră, Adrian Chiran, liderul județean al tinerilor liberali giurgiuveni, a declarat că, cel mai mult, în cadrul Galei, l-au impresionat „puterea și curajul de care dau dovada femeile atunci când vor sa realizeze ceva măreț”

CONAF Romania vine de la Conferința Naționala pentru Antreprenoriat Feminin și este condusă de către cea care a și înființat-o, Cristina Chiriac, unde, alături de bordul de conducere, își propune să dezvolte spiritul feminin în mediul antreprenoriatului, promovând cele mai de succes femei, indiferent de domeniu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole