5.3 C
Giurgiu
miercuri,6 decembrie 2023
spot_img

Direcția Județeană de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu intervine, la această oră, cu toate resursele (VIDEO)

„Drobul de sare” al prefectei Florentina Stănculescu nu s-a adeverit. Deși înfiera crunt conducerea Consiliului Județean cu privire la faptul că nu ar avea contracte încheiate pentru deszăpezire, și că, Doamne ferește, nu se va putea circula pe drumurile județene, iată că nu s-a adeverit mai nimic din toate cele afirmate în conferința de presă de vineri, 27 ianuarie.

La scurt timp după debutul ninsorii, angajații Direcției Județene de Transport, Administrarea Drumurilor Județene și Control Trafic Giurgiu au intervenit și încă intervin cu toate resursele disponibile, pentru degajarea zăpezii și distribuirea de material antiderapant.

Utilajele de deszăpezire sunt prezente pe toate drumurile județene din Giurgiu, între care DJ503, DJ603, DJ411A, DJ503A, DJ411, DJ412A, DJ413, unde s-a intervenit cu lamă și sărărițe.

De asemenea, se intervine în curtea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, cu lamă și material antiderapant, mai ales în zona Unității de Primiri Urgențe, pentru ca accesul ambulanțelor să se facă în condiții optime.

(n.r. Informația a fost publicată la ora 23,00)

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole