23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

DEZVĂLUIRI! Oamenii din satul Bălanu încep să vorbească, pe șleau, despre „bravurile” pretinsului candidat AUR la Primăria Stănești, Mitică Geani Lazăr (VIDEO)

La începutul acestei luni, scriam despre un pretins candidat al Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR) la Primăria comunei Stănești. Este vorba despre Mitică Geani Lazăr, care este posesor al unei condamnări penale pentru „conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe”. Urmare a acestei condamnări, pronunțate în anul 2021, acestuia i s-a ANULAT permisul de conducere, dar se pare că dumnealui nu i-a păsat. După cum au declarat unii locuitori ai satului Bălanu (comuna Stănești), acesta ar fi fost văzut conducând în continuare un autoturism marca BMW.

Mitică Geani LAZĂR, personajul care a păcălit zeci de oameni în comuna Stănești și care se „visează” primar de comună

Urmare a materialului publicat la începutul lunii, mai mulți cetățeni din satul Bălanu ne-au contactat, precizând că au fost „victime” ale lui Lazăr, pe parcursul ultimilor ani. Ne-am deplasat în Bălanu, și nu mică ne-a fost mirarea când am descoperit oameni simpli, țepuiți de acest individ care, ascuns sub sigla unui partid, în speță AUR, își dorește a fi primar de comună!

Iată, mai jos, NEPRELUCRATE, declarațiile câtorva cetățeni, nemulțumiți de faptul că acest Lazăr continuă să păcălească lumea, că fentează statul prin a nu plăti impozite pe sumele încasate din montarea (atunci când o face) tâmplăriei de tip termopan, dar și care este părerea locuitorilor despre posibilitatea ca acest individ să candideze ca primar…

Oameni simpli din satul Bălanu, declarații despre Geani Mitică Lazăr

Mai mult, acolo unde până de curând tronau afișe cu „geamuri termopan”, adică la casa pe care o deține în comuna Stănești, acum geamurile sunt pavoazate cu sigla AUR. Dar activitatea, din cele declarate de cetățenii din Bălanu, continuă!

Vom reveni, în curând, cu alte dezvăluiri despre cel pe care AUR îl susține – cel puțin deocamdată și la nivel declarativ al personajului – ca fiind candidatul lor, cel mai bun om al partidului pentru funcția de primar al comunei Stănești, asta deși președintele AUR Giurgiu, Iulian Naipeanu, susținea faptul că la momentul depunerii candidaturilor se vor face analize „temeinice”. Dar…vom vedea!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole