22 C
Giurgiu
miercuri,12 iunie 2024
spot_img

DEZINFORMARE marca PSD: DNA ar fi „călcat” din nou Consiliul Județean Giurgiu, cu ocazia unor percheziții care, culmea (!) NU AU AVUT LOC la instituția amintită!

Cu surle și trâmbițe anunța un oficios PSD faptul că astăzi, joi, 28 aprilie, procurori DNA ar fi „călcat” din nou pragul Consiliului Județean Giurgiu, hotărâți, se pare, conform tonului din articolul amintit, să îl lege cu orice preț pe președintele CJ, Dumitru Beianu. Mai mult, ca să dea credibilitate informațiilor furnizate în spațiul media, același oficios (care acum vreo două-trei luni îl dădea arestat pe președintele Beianu) cita comunicatul DNA, dar, ce să vezi, doar pe fragmente. Adică partea care le convenea.

„Procurorii DNA fac, astăzi, percheziţii la şase adrese din Bucureşti şi judeţul Giurgiu, într-un dosar care vizează infracţiuni asimilate celor de corupţie care ar fi fost comise la achiziţii publice de materiale sanitare, făcute în timpul pandemiei de COVID-19. Unele dintre percheziţii au loc la sedii ale unor instituţii publice. Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în cursul anului 2020, în legătură cu achiziţii publice de materiale sanitare efectuate în timpul pandemiei de Covid 19”, a transmis, joi, DNA”, scriau cei de la oficiosul PSD.

Numai că, ce să vezi, comunicatul OFICIAL al Direcției Naționale Anticorupție NU POMENEȘTE nicăieri de vreo percheziție sau acțiune la instituții publice, vizate fiind DOAR societăți comerciale și domicilii ale unor persoane fizice!! Pentru corectitudine, redăm INTEGRAL comunicatul celor de la DNA:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2020, în legătură cu achiziții publice de materiale sanitare efectuate în timpul pandemiei de Covid 19.

În cursul zilei de 28 aprilie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în șase locații reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, situate pe raza municipiului București și a județului Giurgiu.

Totodată, reprezentanții Consiliului Județean Giurgiu au transmis, la rândul lor, o dezmințire:

În urma apariției unor informații false în spațiul public (Articolul publicației Giurgiu -Net – „SURSE: Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Giurgiu. Dosarul vizează achiziţii publice de la sfârşitul anului 2020” ), Consiliul Județean Giurgiu face următoarele precizări.

La nivelul instituției noastre nu a avut loc nicio acțiune a procurorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie sau a altor instituții cu atribuții similare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole