23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

DEZASTRU la o fermă din Adunații Copăceni

În aceste momente, un incendiu se manifestă violent la o fermă de vaci din comuna Adunații Copăceni, deținută de un fermier olandez.

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții ISU Giurgiu, este vorba despre un incendiu ce se manifestă la deșeuri depozitate în apropierea fermei, fără pericol de propagare. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Punctul de lucru Călugăreni și cu utilaje trimise de primăria comunei.

Surse din comuna Adunații Copăceni ne-au declarat faptul că incendiul ar fi pornit din pricina angajaților fermei. Aceștia depozitaseră o cantitate destul de importantă de furaje, pe care o acoperiseră cu o folie de culoare neagră, protejată pentru a nu fi luată de vânt, de cauciucuri. Din cauza soarelui și a temperaturilor ridicate, această folie s-a supraîncins, ducând la izbucnirea incendiului.

La fața locului au fost prezenți și reprezentanți ai Gărzii de Mediu Giurgiu, însă nu a fost nevoie să se emită mesaje de tip RO-ALERT pentru zona Adunații Copăceni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole