17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA, participant la „Săptămâna parlamentară europeană 2023”

În această perioadă, la sediul Parlamentului European de la Bruxelles, sub președinția Suediei, se desfășoară Săptămâna parlamentară europeană 2023, eveniment la care paricipă și deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga. Evenimentul reunește parlamentari din Uniunea Europeană, din țările candidate și din țările cu statut de observator pentru a discuta chestiuni economice, bugetare și sociale, iar lucrările au fost deschise de Roberta Metsola, președinta Parlamentului European.

Referindu-se la acest eveniment, parlamentarul giurgiuvean declara, recent:

Creșterea inflației este o realitate în întreaga Uniune Europeană. Pentru a combate creșterea costului vieții, politicile monetare și fiscale trebuie organizate în tandem de statele membre.

De asemenea, am discutat politicile de sprijin care ar trebui direcționate către cele mai vulnerabile gospodării și firme pe parcursul crizei. În jur de 681 de miliarde de euro au fost alocate de statele membre UE pentru a proteja consumatorii de creșterea costului energiei.

Sesiunile la care a participat deputatul PNL Gabriela Horga au vizat măsurile pentru combaterea creșterii inflației, scăderea plăților în numerar și proiectul comun al UE al monedei euro digitale.

În timpul vizitei de la Bruxelles, m-am întâlnit și cu un grup de studenți de la Academia de Studii Economice, Facultatea de Administrarea Afacerilor cu Predare în Limbi Străine (#FABIZ). Aceștia au efectuat o vizită la sediul Parlamentului European la europarlamentarii liberali Dan Motreanu și Siegfried Mureșan, a mai precizat deputatul liberal giurgiuvean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole