18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA, invitat de onoare de Ziua Lecturii Naționale la Florești-Stonești (GALERIE FOTO)

Joi, 16 februarie, într-una din cele trei zile dedicate de Organizația Femeilor Liberale Giurgiu, condusă de Elisabeta Mihalcea, copiii și iubitorii de lectură s-au reunit la Conacul Drugănescu, un punct important al culturii și istoriei giurgiuvene, aflat în imediata vecinătate a localității Florești-Stoenești.

Invitat de onoare la evenimentul OFL, a fost deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga, cea care, la scurt timp de la finalizarea evenimentului, spunea:

Am sărbătorit Ziua Națională a Lecturii la conacul Drugănescu din Florești-Stoenești.

Zeci de copii minunați de la școala din localitate au participat, cu entuziasmul specific vârstei. Fiecare elev a vorbit despre câte o carte și am fost impresionată de varietatea opțiunilor și de deschiderea pe care o manifestă pentru lectură. Felicitări doamnelor profesoare, dascăli de excepție, care îi pregătesc cu atâta dedicare!

Trăim într-o perioadă dominată de presiunea timpului, de goana după atingerea unor obiective. Fără a nega această realitate, trebuie să îi învățăm pe copii că este important să își găsească timp să citească, pentru a-și dezvolta o gândire critică, pentru cunoașterea lor și pentru viitorul lor.

La acțiunea de la Florești-Stoenești au mai participat deputata Diana Morar, membră a Comsiei de Educație din Camera Deputaților, vicepreședinta CJ Giurgiu, Elisabeta Mihalcea. A fost prezent și ministrul Sebastian Burduja, alături de care deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga s-a aflat în demersul de inițiere a legii privind Ziua Națională a Lecturii.

Mă bucur că legea a fost aprobată și că organizăm astfel de acțiuni.

Mulțumim gazdelor de la conacul Drugănescu și domnului primar, Constantin Dumitru, pentru organizarea acestui eveniment special împreună cu doamnele profesoare! a mai precizat deputatul liberal giurgiuvean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole