10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA, despre vizita la Târgul „Forța Fermierilor Expo” (FOTO)

Timp de trei zile, de joi, 13 octombrie, până sâmbătă, 15 octombrie, la Bolintin Deal a avut loc primul târg dedicat fermei de familie – Târgul Forța Fermierilor – FFExpo 2022. Cu peste 120 de expozanți, s-a dovedit un succes, dar și o atracție atât pentru cumpărători, cât și pentru cei interesați în a stabili relații de colaborare.

Printre cei care, în ultima zi a Târgului, au vizitat standurile expozanților, s-a numărat și deputatul liberal giurgiuvean, Gabriela Horga, care a precizat, la scurt timp de la încheierea vizitei:

„Am fost astăzi la “Forța Fermierilor Expo” în Bolintin-Deal, în incinta CTPark Bucharest West, alături de Emilian Bănică, primarul PNL din Bolintin-Deal, Ella Mihalcea, vicepreședinta Consiliul Județean Giurgiu, Gabriel Lixandru, primarul PNL din Cosoba și Chiran Adrian, președintele TNLGiurgiu.

Este primul târg de agricultură dedicat fermei de familie și este prima ediție care a avut loc în Bolintin-Deal, județul Giurgiu. Organizatori: Asociația Forța Fermierilor Agrointeligenta, Consiliul Județean Giurgiu și CTPark România”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole