18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Deputat PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „Trei amendamente importante pentru județul Giurgiu au trecut de comisiile de buget-finanțe reunite ale Parlamentului”

Cu puțin timp în urmă, deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga anunța finalizarea dezbaterilor pe Legea Bugetului de Stat din comisiile de buget, finanțe reunite. În cadrul dezbaterilor au fost aprobate trei amendamente importante pentru Giurgiu, reușindu-se astfel finanțarea a trei proiecte pentru locuitorii județului, valoarea totală fiind de 2,250 milioane lei.

Amendamentele pe care le-am depus la legea bugetului, împreună cu colegii parlamentari din PNL Giurgiu, Toma Petcu și Alexandru Andrei, vizează realizarea unor proiecte necesare pentru modernizarea județului Giurgiu, astfel:

Am solicitat suma de 800.000 de lei pentru proiectul de reabilitare, modernizare și extindere a școlii din comuna Colibași. Proiectul este în valoare de 10.848.365 de lei, din care finanțarea din fonduri europene este de 5.149.925 de lei, restul fiind contribuție proprie care nu se poate asigura integral de la bugetul local. Suplimentarea creditelor bugetare va asigura finalizarea acestui proiect, necesar pentru asigurarea unei educații de calitate și reducerii abandonului școlar.

Am solicitat suma de 825.000 de lei pentru proiectul de reparare a drumului comunal  DC 81, segmentele străzilor Linia Mică și Linia Mare, comuna Vânătorii Mici. Proiectul este necesar pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii comunale, astfel încât să se asigure circulația în interiorul comunei în condiții de siguranță și confort pentru locuitorii din zonă.

De asemenea, am propus alocarea sumei de 625.000 de lei pentru drumurile comunale din comuna Herăști, preciza deputatul liberal giurgiuvean la finalul dezbaterilor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole